ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αληθειες από τον Καραπαπά


Σχόλιο γεμάτο νόημα ανέβασε στα social media ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς με αφορμή τη διαρροή του ΠΑΟΚ.

 

 

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόσθετη παρέμβαση με αφορμή τα επεισόδια, που εκτυλίχθηκαν στα Ιωάννινα με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Με αφορμή αυτό το γεγονός οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έβγαλαν διαρροή, ξεχνώντας προφανώς ότι πέρυσι αυτοί που είχαν βαθμολογικό συμφέρον, είχαν βαλθεί να βάψουν το … άσπρο – μαύρο για το περιβόητο παιχνίδι της Πρωταπριλιάς με τον Πλατανιά και τους «θεατρινισμούς» της ομάδας του Μαθιουλάκη…

Για όλα τα παραπάνω, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς ανέβασε στα social media ένα σχόλιο γεμάτο νόημα, με αποδέκτες του παράγοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Αναλυτικά:

«Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα.

Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Και μόνο γι αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα.

Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι… θανάτου από διαιτητές, παράγοντες και…τερματοφύλακες!
Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά… προπονήσεις.

ΥΓ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι…»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button