Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ακόμη 6.5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Θρύλου!

konstantinos-manolas-roma-v-juventus-serie-a-action_3444419

Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, η Ρόμα θα υποχρεωθεί να δώσει στον Ολυμπιακό ακόμη 6,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Κώστα Μανωλά.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Θεωρείται από πολλούς και είναι, από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης.

Για τον Κώστα Μανωλά ο λόγος ο οποίος φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού για μία διετία (2012-14), αλλά και με σκληρή δουλειά, εκτόξευσε στα ύψη τις ποδοσφαιρικές του μετοχές παίρνοντας μεταγραφή στην Ρόμα.

Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις  με τη φανέλα των «τζιαλορόσι», τον καθιέρωσαν ως έναν από τους ποιοτικότερους στόπερ της Ευρώπης. Σε σημείο τέτοιο, όπου να υποκλιθούν στην αξία του κορυφαίοι σύλλογοι της «Γηραιάς» Ηπείρου από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Η διοίκηση της Ρόμα αρνήθηκε όμως να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι που μαςπέρασε , πολύ απλά, διότι σε μία τέτοια περίπτωση θα ήταν   υποχρεωμένη να καταβάλλει στον Ολυμπιακό τα μισά χρήματα της μεταγραφής, βάσει ειδικής συμφωνίας, που δέσμευε τους δύο συλλόγους.

Υπάρχει όμως κι ακόμη μία σημαντική παράμετρος, η οποία είναι πολύ πιθανό να φέρει στα ταμεία του Ολυμπιακού ακόμη 6. 5 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, εφόσον η Ρτόα προχωρήσει στην απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του διεθνούς Έλληνα στόπερ θα πρέπει να καταβάλλει στους πρωταθλητές Ελλάδας το παραπανω ποσό ως ειδική ρήτρα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button