ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ακόμη δεν είμαστε κοντά σε αυτό που θέλω”

Την χαρά του για το σκορ και την εμφάνιση εξέφρασε ο Τάκης Λεμονής μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Πλατανιά κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Παράλληλα ο τεχνικός των πρωταθλητών δεν μπορούσε να κρύψει και τον εκνευρισμό του για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα, ενώ υπογράμμισε πως ακόμη ο Ολυμπιακός χρειάζεται αρκετή δουλεια για να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο ίδιος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάκης Λεμονής:

Για την αναμέτρηση και το 5-1 και το τι κρατάει:

Στην πιο μεγάλη διάρκεια του αγώνα τον αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε. Μπήκαμε με στόχο να τελειώσουμε γρήγορα την υπόθεση – νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που προηγήθηκαμε με σκορ που έδινε άνεση. Μόνο κανένα δύο πεντάλεπτα στο ματς με προβλημάτισαν που χάσαμε θέσεις και πάσες. Με πείραξε επίσης αρκετά το γκολ που δεχθήκαμε.

Για το ποδόσφαιρο κυριαρχίας:

Εμείς έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι συγκεκριμένα γιατί είχαμε πριν την Μπαρτσελόνα να μπούμε από νωρίς στον ρυθμό που θέλαμε. Κοιτάξαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα γιατί είχαμε ξοδέψει ενέργεια. Είχαμε ένα θεματάκι με τον Ομάρ που δεν ρίσκαρα και να ξεκινήσω και είχαμε και ένα θέμα με την αλλαγή του Μποτία. Είναι δύσκολο να προσγειώσεις τους παίκτες μετά από τέτοιο αποτελεσμα με την Μπαρτσελόνα. Κρατάω την σοβαρότητα.

Για την εμφάνιση του Μάρκο Μάριν:

Όχι δεν αναφέρομαι ατομικά γενικά το ξέρετε αλλά έμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία του. Και το αμυντικό είναι κομμάτι της δουλειάς του. Θέλουμε να έχουμε όσο περισσότερους παίκτες. Έχουμε ένα ρόστερ με 25 και πλέον παίκτες που δημιουργεί και πρόβλημα αυτό. Μένουν και παίκτες και καλοί παίκτες που δεν έχει σημασία εάν είμαι ευχαριστημένος. Είμαι ευχαριστημένος διότι κερδίζουμε και άλλους παίκτες και θα μας χρειαστούν για το δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Για το εάν η σημερινή εμφάνιση είναι κοντά σε αυτό που θέλει:

Δεν είναι αρκετά κοντά σε αυτό που θέλω. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στις νίκες να προβληματιζόμαστε από κάποια πράγματα. Είναι κουτό και εγκληματικό το 5-1 να κρύψει πράγματα. Είναι πολύ καλή ευκαιρία να δείξεις στους παίκτες τι λάθη έχουν κάνει. Υπάρχουν πολλά να βελτιώσουν. Εκνευρίστηκα πολύ με το γκολ. Όχι ότι ο αντίπαλος δεν δικαιούται να σκοράρει αλλά για το πως μπήκε. Δεν θα το αφήσουμε έτσι.΄Θα το επισημάνουμε.

Για το πως λειτούργησαν τα περσινά κόντρα στον Πλατανιά και για το γεγονός ότι Σισέ και Καρίμ πανηγύρησαν και του αφιέρωσαν τα γκολ:

Θα αρχίσω από το 2ο. Είναι δύσκολο. Παίρνουμε και αποφάσεις που δεν φαίνονται δίκαιες. Είναι τόσος ο αριθμός των παικτών που κάποιοι θα μείνουν έξω. Ζητάω να μην σταματούν την προσπαθεια. Έχοντας αυτήν την διακοπή μπροστά μας έχουμε σειρά αγώνων που θα κρίνουν πολλά. Κοιταξτε να δείτε ως προς τον Πλατανιά. Κάποιοι νέοι παίκτες ρώτησαν στα αποδυτήρια τους πιο παλιούς γιατί υπήρχε όλο αυτό. Για εμάς είναι οι 3 βαθμοί και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Σε επόμενο ματς δεν θα ζητήσω κάτι το διαφορετικό απ’ ότι σήμερα. Σίγουρα όμως στο μυαλό κάποιων παικτών αυτή η ιστορία τους έδωσε ορμή και ακόμα και κίνητρο. Ξαφνικά 20-23 μέρες μετά έγιναν καταγγελίες από τον Πλατανιά. Εάν είναι δυνατόν. Δεν το βάζω στην ζυγαριά όμως. Το σημαντικό είναι να νιώθουν οι παίκτες το τι πρέπει να κάνουν. Ο στόχος να είναι να μην κάθονται οι φίλαθλοί μας στις καρέκλες τους. Να είναι όρθιοι. Να τους κρατάμε όρθιους με το πως παίζουμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button