UncategorizedΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα!»

090848
Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα συνέστησε ο Γιώργος Πρίντεζης για τον τρίτο τελικό της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟ.

Στους τομείς, που θα χαρίσουν στον Ολυμπιακό τα κλειδιά της δεύτερης νίκης του στη σειρά των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.
Ο διεθνής φόργουορντ των Πειραιωτών με δηλώσεις του στον [Πρωταθλητή», επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον κόσμο της για την συμπεριφορά, που επέδειξαν προς το πρόσωπό του, με αφορμή τον θάνατο του πατέρα του. Ιωσήφ:
«Ήταν κάτι πολύ όμορφο αυτό που συνέβη μέσα σε αυτή την τραγωδία που ζούμε και πιστεύω είναι ένα θετικό στοιχείο, ώστε να σταματήσουν τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών. Επιπλέον να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα συλλυπητήρια. Πολύς κόσμος μού έχει συμπαρασταθεί και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Σίγουρα αυτές οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες, αλλά μακάρι να είναι η αρχή, ώστε στο μέλλον να δούμε πολλά θετικά πράγματα», τόνισε ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ.

Όσο για τα «κλειδιά» του 1-1, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: «Θεωρώ πως δεν αλλάξαμε κάτι στην τακτική μας, αλλά σίγουρα παίξαμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση από τον πρώτο τελικό, ιδιαίτερα στην άμυνα. Ελέγξαμε το ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η άμυνά μας ήταν εξαιρετική σχεδόν για 40 λεπτά, οπότε μπορέσαμε να τρέξουμε και να βάλουμε εύκολα καλάθια», δήλωσε.

Πάντως ο εκ των ηγετών του Ολυμπιακού δεν πετά στα σύννεφα: «Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο. Κάναμε ένα πολύ σημαντικό διπλό και διορθώσαμε τα λάθη του πρώτου αγώνα. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Συνεχίζουμε. Δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα και η σειρά έχει ακόμη πολύ δρόμο. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και δεν πρέπει να πέσουμε ξανά στην ίδια παγίδα, όπως στον πρώτο τελικό. Θα πρέπει την Πέμπτη να μπούμε πιο αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι, για να μη βρεθούμε πίσω στο σκορ όπως στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ πως ο τρίτος τελικός θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς από τα προηγούμενα», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button