ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟ

Ακόμα σκοράρει η Εθνική!

Σε ένα παιχνίδι το οποίο θα της δώσει την ψυχολογία που χρειάζεται για τη συνέχεια, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στο Καζακστάν, όπου επικράτησε με 19-5 των αδύναμων αντιπάλων της.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν δεδομένη πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ήθελε μία εύκολη νίκη και μάλιστα με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ απέναντι στο Καζακστάν και την πέτυχε.

Το τελικό 19-5 δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Εθνική μας ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός ότι η διαφορά ήταν μεγάλη δεν χαλάρωσε σε κανένα σημείο. Ο Γιώργος Μορφέσης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα ενόψει της συνέχειας και κυρίως της αναμέτρησης με την Αυστραλία την ερχόμενη Πέμπτη (20/7).

Το αμυντικό ποσοστό της Ελλάδας στον παίκτη λιγότερο ήταν εξαιρετικό, καθώς η Εθνική δέχθηκε πολλές ποινές κατά, όμως αντεπεξήλθε άψογα.

Παράλληλα με τη νίκη η Εθνική εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου και απομένει να δει σε ποια θέση θα τερματίσει την Πέμπτη, ώστε να μάθει την αντίπαλη της στα χιαστί.

Οκτάλεπτα: 5-0, 4-2, 2-1, 6-2

ΕΛΛΑΔΑ: Κούβδου, Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου 3, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Χυδηριώτη 1, Κώτσια 1, Μανωλιουδάκη 3, Πλευρίτου Ε. 3, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου Χ.

Καζακστάν: Ακιλμπάεβα 2, Μιρζαμπέκοβα 2, Ρόγκα 1.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button