ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ακόμα πιο δυνατός!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις προπονήσεις της για την φετινή χρονιά η οποία θα βρει τους πρωταθλητές Ελλάδας να διεκδικούν για μια ακόμα φορά και τους δύο εγχώριους τίτλους στην Ελλάδα, αλλά και να κάνουν όνειρα όχι μόνο για την συνέχιση της παρουσίας τους, στην τελική φάση του Champions League, αλλά και για να μπορέσουν να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πόλο.

Ο Θρύλος πραγματοποιεί τις πρώτες του προπονήσεις στο κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια, και φυσικά από αυτές δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ας τα πάρουμε όμως από το τέλος προς την αρχή. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» αποτελεί ο Δημήτρης Νικολαϊδης, με τον νεαρό φουνταριστό να έρχεται στην Πειραιά και την ομάδα του Θοδωρη Βλαχου προκειμένου να βοηθήσει και αυτός απο την πλευρά του τον Ολυμπιακό ώστε να εκπληρώσει τους φετινούς του στόχους.

Ο νεαρός άσος θεωρείται απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Η μεγαλύτερη τουλάχιστον από πλευράς ονόματος μεταγραφή της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ήταν φυσικά αυτή του Πάουλο Ομπράντοβιτς. Ο διεθνής Κροάτης άσος, και τι δεν έχει κατακτήσει με την εθνική ομάδα της χώρας του, μιας και έχει στην κατοχή του ένα χρυσό μετάλλιο στους Στουςιακούς του Λονδίνου, χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2010 και στο ασημένιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015. Παράλληλα, σε συλλογικό επίπεδο, κορυφαία του στιγμή είναι η κατάκτηση του Champions League, με την Γιούνγκ το 2016.

Παράλληλα, υπήρξαν και δύο επαναπατρισμοί. Ο λόγος για τους Γιώργο Δερβίση και Αλέξανδρο Γούνα. Κοινός παρανομαστείς και τον δύο, είναι ότι την περυσινή χρονιά, αγωνίστηκαν σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, που δεν είναι άλλο από αυτό της Ιταλίας. Ο μεν πρώτος, έπαιζε με το σκουφάκι της Ποζίλιπο, ενώ ο Γούνας, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σεζόν με την Σαβόνα. Μετά από ένα χρόνο απουσίας και οι δύο αθλητές επέστρεψαν στον Ολυμπιακό οι οποίοι με τη σειρά τους δυναμώνουν ακόμα περισσότερο τον ελληνικό κορμό που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια ο Θρύλος της υδατοσφαίρισης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button