ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αισθάνομαι την ανάγκη να του αφιερώνω τα γκολ”

Οι δυο τους τα πάνε περίφημα και μάλιστα κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο Τάκης Λεμονής είναι ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο παραγκωνισμένος επί ημερών Χάσι, Παπέ Αμπού Σισέ είναι πλήρως αναγεννημένος. Κι αυτό όμως φαίνεται πως το γνωρίζει ο Σενεγαλέζος άσσος των πρωταθλητών. Έτσι φανερώνουν οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σισέ στη NOVA: «Είναι ομαδική η δουλειά. Δουλεύουμε πολύ στα στημένα, στα κόρνερ και στα φάουλ και είναι ομαδική η δουλειά που μας φέρνει εδώ. Πιστεύω πως στα προηγούμενα παιχνίδια μας έλλειπε λίγο και η τύχη, ενώ δεν είχαμε και την απαραίτητη συγκέντρωση, γιατί είχαμε και το Champions League.

Τώρα η ομάδα δουλεύει και κάνει καλά τη δουλειά της και το αποτέλεσμα έρχεται. Πιστεύω πως σύντομα θα είμαστε στην κορυφή (σ.σ. υπάρχει το ματς της Δευτέρας όπου παίζει η ΑΕΚ και μπορεί να επηρεάσει την βαθμολογία) αλλά η θέση μας εξαρτάται από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων, πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι και θα δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής Τάκης Λεμονής είναι πολύ σημαντικός για μένα. Με έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή, είναι σαν να με έχει αναδείξει και αισθάνομαι την ανάγκη να του το αφιερώνω κάθε φορά που σκοράρω».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button