ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αισθάνομαι περίφημα στον Ολυμπιακό!»

Τη θέλησή του να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας εξέφρασε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

 

Πιο όμορφα από ποτέ φαίνεται ότι νιώθει στον Ολυμπαικό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Τη στιγμή όπου το συμβόλαιο του διεθνούς Νορβηγού μπακ, που τον δεσμεύει με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ο 26χρονος μπακ έρχεται με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «www.dagbladet.no», να πετάξει το …γάντι στους Πειραιώτες για επέκταση του συμβολαίου του.

Αρχικά ο Ομάρ μίλησε για την κλήρωση των ομίλων του Champions League ενθυμούμενος τοςις προ τριετίας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους

«Φυσικά είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, αλλά έχουμε συναντήσει ξανά τη Γιουβέντους. Τους κερδίσαμε σπίτι μας και φτάσαμε κοντά να τους αποτελειώσουμε στο Τορίνο, οπότε τα πάντα είναι πιθανά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός, πριν ερωτηθείς για τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι, προτίμησε να επιστρατεύσει το χιούμορ του:

«Θα είναι Μέσι εναντίον Ομάρ. Αν θα είναι εύκολο ματς; Για ποιον; (γέλια) Για εμάς; Όχι. Θα είναι ωραίο να παίξουμε εναντίον των κορυφαίων παικτών του κόσμου, ειδικά εναντίον του Μέσι. Είναι απίστευτος και θα είναι ένα καλό τεστ.

Θα είναι πραγματικά όμορφο. Έχω παίξει στο Champions League ξανά και θυμάμαι πολύ καλά αυτά τα παιχνίδια. Είναι τα καλύτερα παιχνίδια που μπορεί να παίξει κάποιος, επομένως είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Όσον αφορά την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ο Ελαμπντελαουί τόνισε:

«Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι περίφημα και έχω αφήσει πίσω μου τον τραυματισμό της περσινής σεζόν. Έχασα πολλά ματς πέρσι και ήταν κρίμα. Τώρα νιώθω καλά και έχω αγωνιστεί σε πολλά σημαντικά παιχνίδια».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button