ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Αγκάμεζ: «Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας!»

Την ανυπομονησία του για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ απέναντι στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Κολομβιανός διαγώνιος του Θρύλου Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

 

Την δίψα του για την κατάκτηση του πρώτου του τροπαίου με τη φανέλα του Ολυμπιακού φανέρωσε ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ!

Ο διεθνής Κολομβιανός διαγώνιος αδημονεί για την στιγμή, όπου θα στεφθεί τροπαιούχος με τους «ερυθρόλευκους» και θέλει όσο τίποτε άλλο να γιορτάζει μαζί με τον κόσμο της ομάδας που προετοιμάζετια να κατακλύσει κάθε γωνιά του «Μελίνα Μερκούρη» στον σαββατιάτικο τλεικό του League Cup κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Κολομβιανός άσος του Θρύλου αναφερόμενος στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ έσπευσε να δώσει το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου

«Είναι δύσκολο παιχνίδι ο τελικός αυτός . Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε την κούπα αυτή για την ομάδα μας, το σύλλογο μας και τους οπαδούς μας. Η ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της και πρέπει να αποφύγουμε λάθη που έχουμε κάνει σε προηγούμενες αγώνες. Ωστόσο πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο μαζί με τον κόσμο μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button