ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αγάπησα και τον Ολυμπιακό!»

luca

Το έντονο συναισθηματικό του δέσιμο με τους πρωταθλητές Ελλάδας παραδέχθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μιλώντας σε σερβικά Μέσα ενημέρωσης.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει μεγάλο κομάτι της καρδιάς του μετά τα όσα έχει ζήσει αυτά τα δύο χρόνια φορώντας την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας, αναφέρθηκε ο Λούκα Μιλίβόγεβιτς.

Με αφορμή την επίσκεψή του στο «Μαρακανά»., ως αντίπαλος του Ερυθρού Αστέρα για τις ανάγκες του πρόσφατου φιλικού των δύο αδελφοποιημένων ομάδων, ο 25χρονος διεθνής Σέρβος μέσοςσε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Blic», παραδέχθηκε ότι έχει δεθεί πλέον συναισθηματικά και με τον Ολυμπιακό:

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να παίζεις κόντρα στον Αστέρα. Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές: έχω σπουδαίες αναμνήσεις από αυτή την ομάδα και είμαι χαρούμενος που θυμήθηκα πάλι τα παλιά. Έπαιξα δύο χρόνια εδώ και παρότι πήρα μόνο ένα Κύπελλο η παρουσία μου στον Αστέρα σημαίνει πολλά για μένα», δήλωσε για το φιλικό της Κυριακής.

Όσο για την πιθανότητα οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν σε επίσημο παιχνίδι, είπε: «Θα ήμουν χαρούμενος αν το αποφεύγαμε! Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι θα έπαιζαν μεταξύ τους δύο αγαπημένες μου ομάδες. Ωστόσο, αν συμβεί θα είμαι επαγγελματίας και θα τα δώσω όλα για την ομάδα που αγωνίζομαι. Τα συναισθήματα θα μπουν στην άκρη ασχέτως του αν αγαπώ τον Ερυθρό Αστέρα. Πρέπει πάντως να παραδεχθώ ότι αγάπησα και τον Ολυμπιακό, ειδικά με τις σχέσεις που έχει με τον Αστέρα».

Τέλος, για το αν παρακολουθεί την πορεία του Ερυθρού Αστέρα από την Ελλάδα, τόνισε:
«Φυσικά και την παρακολουθώ. Έχει την καλύτερη ομάδα στη Σερβία, με έναν εξαιρετικό προπονητή. Θα έχει φέτος την ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Champions League και πιστεύω ότι με 2-3 καλές προσθήκες θα έχει αρκετές πιθανότητες. Αν φτιάξει ένα καλό, γεμάτο ρόστερ θα είναι πιο εύκολο να τα καταφέρει. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button