Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αήττητος στο «κάστρο» του με Τούρκους! (Videos)

Ο Ολυμπιακός στις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τουρκικές ομάδες έχει να επιδείξει μία νίκη 3-0 επί της Γαλατασαράι και μία «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Οσμανλισπόρ.

 

Με «όπλο» την παράδοση, που τον θέλει να διατηρεί το αήττητο στην πύρινη έδρα του απέναντι σε τουρκικές ομάδες, θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός την Μπεσίκτας

Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στην μάχη της πρόκρισης απέναντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας με φόντο το εισιτήριο, που οδηγεί στα προημιτελικά του Europa League και φιλοδοξούν το βράδυ της Πέμτπης να πετύχει το πρώτο αποφασιστικό βήμα μπροστά στον συγκλονιστικό τους κόσμο!

Μάλιστα σε αυτή του την προσπάθεια, ο πρωταθλητής Ελλάδας καλείται να διευρύνει το αήττητο, που έχει να επιδείξει και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!

Ο Θρύλος έχει φιλοξενήσει δύο μόλις φορές τουρκικές οάδες στη ευρωπαϊκή του ιστορία και μάλιστα η δεύτερη χρονικά ήταν  μόλις πριν από λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 16 Φεβρουαρίου όταν για την φάση των «32» του Europa League  είχε αναδειχθεί ισόπαλος χωρίς τέρματα στον Ναό κόντρα στην Οσμανλισπόρ στις , για να πάρει θριαμβευτική πρόκριση στον επαναληπτικό της Άγκυρας χάρη στο εμφατικό 0-3.

Η πρώτη φορά μας φέρνει την περίοδο 2003-04 και συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου του 2003,  όταν για τη φάση των ομίλων του Champions League ο Ολυμπιακός είχε κατατροπώσει με 3-0 την Γαλατασαράι στην Ριζούπολη χάρη σε τέρματα των Δημήτρη Μαυρογενίδη (6’), Νέρι Καστίγιο (35’) και Ζιοβάνι (92’)

Ας θυμηθούμε στα παρακάτω videos τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με αντιπάλους τις Γαλατασαράι και Οσμανλισπόρ

https://youtu.be/On8HidfPvd4

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button