Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αήττητος με Άρη στο Κύπελλο! (Videos)

 

Το αήττητο στις αναμετρήσεις Κυπέλλου επί επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης.
Με σύμμαχο την παράδοση, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας που τον χωρίζει απέναντι στον Άρη θα κληθεί ο Ολυμπιακός να ριχτεί στην μάχη της πρόκρισης με αντίτιμο το εισιτήριο της πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας , οι οποίοι υπερέχουν μίας κατηγορίας των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης κοντραριστούν σε διπλούς αγώνες, πρώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά από λίγες μέρες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός υπερέχει αισθητά του Άρη, αφού από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχει να επιδείξει το αήττητο όσες φορές έχει κοντραριστεί με τους Θεσσαλονικείς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι επί συνόλου πέντε αγώνων ανεξαρτήτου φάσης, ο Ολυμπιακός «μετράει» τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, οι δύο νίκες  σημειώθηκαν σε τελικούς Κυπέλλου σε Παμπελοποννησιακό στάδιο (3-0 το 2005)  και Καυτανζόγλειο (2-0 το 2008) αντίστοιχα.

Επίδοση, την οποία θα επιδιώξουν να διευρύνουν οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο

Αναλυτικά;

Σεζόν 1985-86:
Ημιτελική φάση:
«Χαριλάου»: Άρης – Ολυμπιακός 1-1
ΟΑΚΑ: Ολυμπιακός – Άρης 2-1

Σεζόν 1998-99:
Νοκ – άουτ φάση των «32»
«Χαριλάου» Άρης – Ολυμπιακός 1-3
Σεζόν 2004-05Q
Τελικός:
Παμπελοπονησιακό Στάδιο: Ολυμπιακός – Άρης 3-0
Σεζόν 2007-08:
Τελικός:
Καυτανζόγλειο Στάδιο: Ολυμπιακός – Άρης 2-0

Ας θυμηθούεμ στα παρακάτω videos όλες τις νίκες του Θρύλου επί του Άρη στον θεσμό από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button