ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα για την Αρούκα πριν τον Θρύλο

img_770x433$2016_08_07_02_17_43_1140176

Ανέτοιμη παρουσιάστηκε η προσεχής ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού ξεκινώντας με ήττα 2-0 από την Μποαβίστα τις υποχρεώσεις της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με το …αριστερό ξεκίνησε η Αρούκα τις επίσημες αγωνισιτκές της υποχρεώσεςι στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Η προσεχής ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπαικού στα πλέι – οφ του Europa League ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Μποαβίστα στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πορτογαλικού πρωταθλήματος, εμφανίζοντας πολλές χτυπητές αμυντικές αδυναμιες τέσσερις ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρησή της κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η ομάδα του Λίτο Βιντιγκάλ, η οποία παρατάχθηκε με σχηματισμό 4-3-3, πιάστηκε …κοιμώμενη,α φού αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά, δεχόμενη το γκολ από την γηπεδούχο Μποαβίστα μόλις στο 5’ με τον Ίντρις.

Η Αρούκα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 7’ είχε δοκάρι με τον Βάλτερ Γκονζάλες, ωστόσο η Μποαβίστα ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 25’ με κεφαλιά του Λούκας, που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Αρούκα είχε δεύτερο δεκάρι στην αναμέτρηση και πάλι με τον Βάλτερ Γκονζάλες, αλλά πέρα τούτου ουδέν…

 

.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button