Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα για Οσμανλισπόρ πριν τον Θρύλο

Σε εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Τραμπζονσπόρ υποχρεώθηκε η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League.

 

Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Τραμπζονσπόρ γνώρισε η Οσμανλισπόρ για την 20ή αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες πριν τον ερχομό της στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τις ανάγκες της πρώτης αναμέτρησής της με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32»  του Europa League η προσεχής αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας φανέρωσε αδυναμία στην επιθετική της λειτουργία. Στοιχείο, το οποίο την έχει χαρακτηρίζει σε υπερθετικό βαθμό από την ανατολή του 2017.

Η Τραμπζονσπόρ έφτασε στη σπουδαία νίκη  χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 16’ Έπειτα από ακριή μπαλιά του Ντεμιρόκ με αποδέκτη τον Σαχάν, ο τελευταίος μετά από ατομική ενέργεια από τα δεξιά σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Η Οσμανλισπόρ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της να ισοφαρίσει το σκορ στο 38’ όταν ο Εντιαγέ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Τραμπζονσπόρ, αλλά το πλασέ που επιχείρηση, βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ: Καρσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς, Τσουρούσκου, Ντεμίρ, Μπαγίρ, Γκιουβέν, Μπιφουμά, Τσαγκιράν, Εντιαγέ, Ρεγκατίν, Γουεμπό

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button