ΒΟΛΕΪ

Ήταν σημαντικό που δεν ξοδέψουμε πολύ ενέργεια

Ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά, έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή και δήλωσε μετά τη νίκη με 3-0 σετ:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο για να δώσουμε τη ευκαιρία στους παίκτες που δεν παίζουν πολύ να αγωνιστούν. Όλοι οι παίκτες μας έπαιξαν πολύ καλά και πήραμε τη νίκη. Ήταν σημαντικό για μας να κερδίσουμε γρήγορα και να μην ξοδέψουμε πολύ ενέργεια ώστε να συγκεντρωθούμε γρήγορα στον αγώνα της Τετάρτης. Τώρα μπορούμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τη Σουργούτ.

Είναι ένα πολύ σημαντικό για εμάς παιχνίδι και έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε σωστά ώστε να κερδίσουμε και να περάσουμε στον τελικό».

Από την πλευρά του ο ακραίος του Ολυμπιακού, Γιάννης Ρουμελιωτάκης τόνισε: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ήρθαμε εδώ για τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε αήττητοι την πορεία μας. Πήραμε ακόμα τρεις βαθμούς, δοκιμάστηκαν και άλλα παιδιά, η ομάδα ανταποκρίθηκε και είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε, μαζί με τον προπονητή μας, και τα υπόλοιπα παιχνίδια της κανονικής περιόδου που ολοκληρώνεται σιγά σιγά. Τώρα μας μένει ένα παιχνίδι για τον τελικό του Challenge Cup.

Είμαστε όλοι συνειδητοποιημένα παιδιά, δουλευταράδες και θα δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι τις μέρες που ακολουθούν. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μας, να πάμε στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button