ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Ήταν μία νίκη ομάδας, φανταστικός κόσμος!»

Τον ενθουσιασμό της για την μεγαλειώδη πρόκριση επί της Τσανάκαλε, αλλά και για τον συγκλονιστικό κόσμο του Ολυμπιακού εξέφρασε η Άνα Λαζάρεβιτς.

 

Στους τομείς, που οδήγησαν την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην επική πρόκριση στους «οκτώ» του Challenge Cup αναφέρθηκε η ΆναςΛαζάρεβιτς.

Η εκ των πρωταγωνιστριών του «ερυθρόλευκου» θριάμβου εξέφρασε τον άκρατο ενθουσιασμό της για την τιτάνια πρόκριση, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον μοναδικό και συγκλονιστικό κόσμο του Θρύλου, που αποτέελσε τον έξτρα παίκτη της αγαπημένης του ομάδας:

«Ήταν μια νίκη, ομάδας! Πρώτα από όλα είναι πολύ ωραίο ότι στα δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια που είχαμε παίξαμε ως ομάδα και κερδίσαμε ως ομάδα. Αυτό είναι το πιο δύσκολο. Παλέψαμε ως ομάδα μέχρι το τέλος. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι και περιμέναμε ότι η Τσανάκαλε δεν θα τα παρατήσει. Ήταν φανταστικό! Δεν παίξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι σε κάθε σετ αλλά ήταν πολύ καλό ότι πιστέψαμε στους εαυτούς μας και διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενη που πήραμε αυτή τη νίκη και την πρόκριση και που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Για τον κόσμο μας τι να πω; Είμαι ευτυχισμένη που ήταν στο πλευρό μας και μας έδωσαν δύναμη να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Ήταν εντυπωσιακοί και είναι πολύ σημαντικό για μας να έρχονται στο γήπεδο και να μας υποστηρίζουν».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button