ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήρθε για τον Θρύλο ο Καρντόσο (Video)

134123 (1)

 

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο διεθνής Παραγουανός φορ, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Ελληνικό έδαφος πάτησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Όσκαρ Καρντόσο!

Ο διεθνής Παραγουανός επιθετικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και είναι έτοιμος πλέον να ολοκληρώσει τη σπουδαία του μεταγραφή στον Ολυμπιακό!

Ο Καρντόσο αφίχθη στο αεροδρόμιο των Σπάτων το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8) ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας

Ο 33χρονος Παραγουανός φορ έχει να επιδείξει σπουδαίακαριέρα και είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό, προσφέροντας καίριες λύσεις στο σκοράρισμα.

Τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ και σε 50 ματς σημείωσε 25 γκολ. ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στην Μπενφίκα, όπου σημείωσε 112 γκολ σε 175 ματς.

Με αυτήν την προσθήκη ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τριάδα στην επίθεση τους Καρντόσο, Ιντέγε και Πασιένσια.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSporSkorRekor%2Fvideos%2F1246629028689583%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Σχετικά Άρθρα

Back to top button