ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έχω δώσει υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα!»

Μήνυμα στήριξης από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δήλωσε περήφανος για την ισοφάριση του ρεκόρ των επτά διαδοχικών πρωταθλημάτων.

 

Τη υπερηφάνεια του για το γεγονός ότι ο ο Ολυμπιακός επί δικής του Προεδρίας πανηγύρισε την έβδομη διαδοχική κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που βρήκε τον υτοκράτορα να πανηγυρίζει το 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, φρόντισε να υπενθυμίσει τις … διαθέσεις του στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα και τόνισε ότι ο αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να κάνουν υπομονή ακόμη 13-14 χρόνια ώστε να πάρουν πρωτάθλημα

Ο ηγέτης του συλλόγου επισήμανε επίσης ότι ο Θρύλος τα τελευταία επτά χρόνια είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Είμαστε περήφανοι που κερδίσουμε το 7ο σερί και 44ο. Δώσαμε πολλές απαντήσεις και ένα είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία 7 χρόνια είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Παρ’ όλο που φέτος μας έβαλαν πολλά εμπόδια, προκειμένου να μην πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε περήφανοι και αρκετά δυνατοί. Να ξέρετε και θα το μάθετε τις επόμενες 15 ημέρες ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο και γρήγορα κιόλας. Ξεκινάμε γρήγορα. Εχω δώσει μια υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα, οπότε οι αντίπαλοί μας να έχουν υπομονή και να περιμένουν για άλλα 13-14 χρόνια. Εγώ θα είμαι εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μου, η πόλη μου, στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα. Τη βοηθάω όσο μπορώ. Οι νοικοκύρηδες δεν θα φύγουν από την πόλη τους. Οσοι έχουν αναλάβει αυτή την εργολαβία εναντίον του Ολυμπιακού, είτε είναι υπουργοί, είτε είναι βουλευτές, είτε αστυνομικοί, είτε επιχειρηματίες, λιμενικοί ή οτιδήποτε, να χτυπάνε μόνο εμένα και να αφήνουν τον Ολυμπιακό να παίρνει τα πρωταθλήματα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Θα ακούσετε αναλυτικά τις επόμενες 15 ημέρες τι θα κάνουμε και πως θα δυναμώσει αυτός ο μεγάλος σύλλογος. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι υγεία και να είστε δυνατοί. Ζήτω ο Θρύλος».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/1059240707542280/?pnref=story

Σχετικά Άρθρα

Back to top button