ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

“Έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας”

Την ικανοποίησή του για την νίκη αλλά και την γενική εικόνα της ομάδας του εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην OSC Βουδαπέστης ο τεχνικός των πρωταθλητών Θοδωρής Βλάχος.

Ο κόουτς των μεγάλων επιτυχιών στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή ενώ παράλληλα μοιρασε ευχές σε όλο τον κόσμο και ευχήθηκε τα χρόνια πολλά για τις γιορτές των Χριστουγέννων:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς στο osfp.gr:

«Καταφέραμε και φύγαμε από ακόμα μια έδρα με θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα με νίκη, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό στον όμιλο μας. Παραμένουμε στην κορυφή και όσο προχωράνε τα παιχνίδια και πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου γύρου, νιώθουμε ότι έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Το παιχνίδι σήμερα μπορεί να μην ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να παίξουμε, αλλά δεν μπορείς να έχεις τη φρεσκάδα και το ρυθμό που έχεις μέσα στην έδρα σου. Το σημαντικό είναι να βάζεις τον αντίπαλο από κάτω στο σκορ και να ελέγχεις το παιχνίδι. Εμείς ελέγξαμε όλο το παιχνίδι από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά και δεν κινδυνέψαμε να μπούμε σε περιπέτειες στο τέλος. Πάντα αυτά τα παιχνίδια, πριν τις γιορτές είναι επικίνδυνα, γιατί το μυαλό των αθλητών φεύγει σε άλλες σκέψεις. Ελπίζω όλοι τώρα να ξεκουραστούν, να περάσουν καλά με τις οικογένειες τους και να κάνουμε καλές γιορτές. Χρόνια Πολλά σε όλους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button