ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα»

asimaki4

Στις ιδιαιτερότητες που κρούβουν για τον Ολυμπιακό οι επερχόμενοι τελικοί της Α1 κόντρα στην Βουλιαγμένη, αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Την άποψη ότι το πρωτάθλημα έει πολύ δρόμο ακόμη και ότι κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τίποτε ακόμη αναφορικά με την υπόθεση τίτλος, εξέφραε η Αλεξάνδρα Ασημάκη

«Αυτό που έδειξε η ομάδα μας στους ημιτελικούς είναι ότι δουλεύουμε σωστά και αντιμετωπίζουμε όπως πρέπει όλα τα παιχνίδια και όλους τους αντιπάλους. Τώρα στις επόμενες ημέρες που μας μένουν μέχρι την Τετάρτη θα δουλέψουμε πιο ήρεμα κάποια πράγματα για τους τελικούς. Πάντως έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Ελπίζω η ομάδα μου να δείξει το καλό της πρόσωπο και να παίξει καλά σε όλους τους τελικούς».

Ελευθεριάδου: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Βουλιαγμένη»

Από την πλευρά της η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε «Περάσαμε εύκολα τον Εθνικό και τώρα έχουμε μπροστά μας τους τελικούς. Η Βουλιαγμένη είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, έχουμε παίξει τρεις φορές μαζί της φέτος και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στις τρεις νίκες που χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button