ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«’Έχει κλείσει ο Μαζουακού!»

masuaku

«Τελειωμένη» θεωρεί ο προποητής της Γουέστ Χαμ Σλάβεν Μπίλιτς την μεταγραφή του 23χρονου Γάλλου μπακ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το γεγονός ότι η Γουέστ Χαμ θα αποτελέσει οριστικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αρτούρ Μαζουακού επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο τεχνικός των «σφυριών» Σλάβεν Μπίλιτς.

«Είμαστε πολύ κοντά στο να πάρουμε δύο παίκτες. Όταν είπα πριν μερικές ημέρες ότι περιμένω 5 ποδοσφαιριστές, δεν εννοούσα 5 μεταγραφές αλλά να επιστρέψουν οι Παγιέ, Λαντσίνι, Κρέσγουελ και να πάρουμε δύο ακόμη.

Είμαστε πολύ κοντά στο να υπογράψουμε τον Αντρέ Αγιού από τη Σουόνσι και επίσης πολύ κοντά στον Αρτούρ Μαζουακού, τον Γάλλο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Έχουν κλείσει οι δύο παίκτες, ωστόσο αν δεν ανακοινωθούν δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι οριστικό. Εάν αυτοί οι δύο παίκτες έρθουν στην ομάδα μας, θα είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ που θα έχω». Ήταν τα λόγια του Κροάτη προπονητή, τη στιγμή, όπου απομένουν μόνο οι υπογραφές, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 23χρονου Γάλλου μπακ από τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί, ότι οΑρτούρ Μαζουακού έδωσε το παρών στο φιλικό που έδωσε την Κυριακή το μεσημέρι η Γουέστ Χαμ με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button