ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφτασε τους 53 τίτλους ο Αυτοκράτορας

 

Ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έφτασε αισίως τα 53 τρόπαια. Πολύ περισσότερα από κάθε άλλον αντίπαλο.

 

Η … υπερκούπωση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!
Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον τελικό του Final-4 της Σύρου πανηγύρισε το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά που διεκδικεί φέτος, γεμίζοντας με υπερηφάνεια τους εκατομμύρια πιστούς του οπαδούς.

Την προσεχή Τετάρτη (4/4) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ραβένα στον πρώτο τελικό του φετινού Challenge Cup. Με στόχο να κάνει τρεις τους ευρωπαϊκούς τίτλους που έχει κατακτήσει στην ιστορία του η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα.

Τοπ γεγονός ότι ο Θρύλος αποτελεί τον Αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ επαληθεύεται από το γεγονός ότι η κατάκτηση του Λιγκ Καπ σηματοδότησε τον 53ο τίτλο στην ιστορία του τμήματος

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο παλμαρέ τους 27 Πρωταθλήματα, 17 Κύπελλα, 5 League Cup (εκ των οποίων τα 4 τα έχουν κατακτήσει τα ισάριθμα τελευταία χρόνια), 2 Σούπερ Καπ στην Ελλάδα, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων (1996) όπως και ένα Top Teams Cup (2005).

Με την προοπτική η φετινή χρονιά να κλείσει με κουαρτέτο τίτλων, καθώς διεκδικούν το Challenge Cup, το Κύπελλο Ελλάδας και το πρωτάθλημα της Volley League (σ.σ.: χρονικά από αυτό που προηγείται ως αυτό που είναι το πιο μακρινό).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button