ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφτασε στο Τιργκοβίστε ο Θρύλος


Στη Ρουμανία βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (05/02) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup με αντίπαλο την Ταργκοβίστε.

Οι «ερυθρόλευκες» θα διεκδικήσουν την Τρίτη (06/02, 18:00) το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης και θέλουν να ανατρέψουν την κατάστασης που διαμορφώθηκε μετά το πρώτο ματς στο Ρέντη, όπου γνώρισαν την ήττα στο τάι μπρέικ. Για να συμβεί αυτό χρειάζονται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να περάσουν απευθείας, ή να πάρουν το χρυσό σετ, εφόσον κερδίσουν με 3-2 στο τάι μπρέικ.

Η αποστολή του Θρύλου αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Βουκουρέστι και από εκεί οδικώς μετέβη στο Ταργκοβίστε (80χλμ. βορειοδυτικά).

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού η Κατερίνα Ζακχαίου και η Μαρία Νομικού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button