ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτσι την κέρδισε πέρυσι! (Video)

To Redaroume.gr  σας υπενθυμίζει πώς ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 2-0 της Βάτενς στο αντίστοιχο «παρθενικό» φιλικό παιχνίδι που είχε δώσει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του.

 

Απέναντι στην Βάτενς ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τον κύκλο των φιλικών του αναμετρήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το απόγευμα του Σαββάτου (30/6 – 18:00) το πρώτο τους φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Βάτενς, ομάδα, την οποία κατά … διαβολική σύμπτωση είχαν αντιμετωπίσει και πέρυσι τέτοια εποχή και μάλιστα ήταν και τότε το πρώτο τοςυ φιλικό παιχνίδι που είχαν δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους

Ο Θρύλος είχε επικρατήσει με 2-0 χάρη σε τέρματα των Νίκου Βέργου και Κωνσταντίνου Μεγαρίτη σε μία αναμέτρηση, η οποία είχε σημαδευτεί στα τελευταία της λεπτά από τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου στο κεφάλι.

Αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ και του τοποθετήθηκε ένα κολάρο, στη συνέχεια ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο ώστε να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις!

Ολυμπιακός (α’ ημίχρονο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς, Κασάμι, Μανθάτης, Βρουσάι, Βέργος.

Ολυμπιακός (β’ ημίχρονο): Χουτεσιώτης, Τόλι, Ρισβάνης, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης, Μάριν, Μεγαρίτης, Ντουμάνης, Σεμπά.

Θυμηθείτε την παρακάμερα εκείνου του φιλικού στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button