ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτσι κάνουν οι ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ψυχάρες και Ολυμπιακάρες (vid)

Ο λαός μίλησε. Κι όταν αυτός ο λαός είναι του Ολυμπιακού, τότε τα πράγματα στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι ως έχουν. Αυτό βέβαια που λέει, στη προκειμένη περίπτωση ένα σύνθημα, έχει αποδέκτη. Εκεί μετά σημασία έχει πως το εισπράτει αυτός που ακούει το όνομά του και πως αντιδρά. Κάποιες φορές, δυστυχώς παρασυρόμενοι από την ένταση της στιγμής φωνάξαμε για κάποιους εκεί που τελικά όχι απλά δεν χρειαζόταν, αλλά ούτε καν άξιζε. Και πάλι, ο κόσμος, καλά έκανε από την στιγμή που ο εκάστοτε παίκτης – προπονητής πρόσφερε εκείνη τη στιγμή με τον δαφνοστεφανωμένο. Άσχετο αν αποδείχθηκε πως τελικά δεν το άξιζε.

Όμως χθες, στο γήπεδο Καραϊσκάκη έγινε κάτι που πραγματικά έπρεπε να γίνει και να ακουστεί τόσο δυνατά.

Και προσέξτε την διαφορά… Αυτοί που το άκουσαν και δεν το άξιζαν έκαναν σαν τρελοί, δείχνοντας ότι και καλά “φτιάχνονταν” ακούγοντάς το. Όχι όμως. Στην πραγματικότητα, αυτό το σύνθημα το οποίο αποτελεί ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αυτός που γίνεται αποδέκτης ευχαριστεί τον κόσμο και σκύβει το κεφάλι σεμνά και ταπεινά. Όλα αυτά που είπαμε έχουν το ονοματεπώνυμό τους. ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ! Αυτός ο άνθρωπος είναι με όλη τη σημασία της λέξεως και ψυχάρα και Ολυμπιακάρα. Τεράστια ψυχάρα και το έχει αποδείξει. Δούλεψε και δουλεύει, πρόσφερε και προσφέρει σε αυτή την ομάδα με όλη του την καρδιά, και φυσικά έχει αποδείξει περίτρανα πως η δουλειά του, όλο του το είναι βρίσκεται σε αυτήν την ομάδα.  Τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς.

Συνεπώς, το σύνθημα του ανήκει. Κι ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αναγνώριση σκύβοντας το κεφάλι. Στιγμή που πραγματικά, αν η ιστορία του Ολυμπιακού έχει και βίντεο στα κιτάπια της, θα είναι από τις πιο εξέχουσες της χρυσής 93χρονης και πλέον πορείας της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button