ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτσι ήρθε ο τριπλός θρίαμβος του Θρύλου! (Videos)

Το Redaroume.gr σας προσφέρει την δική του παρακάμερα από την προσπάθεια της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού προς την πρόκριση στα προημιτελικά της LEN Euroleague.

 

 

Το Redaroume.gr έζησε από κοντά το κάθε λεπτό της προσπάθεια της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για πρόκριση στην προημιτελική φάση της Len Euroleague στην διάρκεια του τριημέρου 13-15 Ιανουαρίου.

Οι «ερυθρόλευκες» πολίστριες του Χάρη Παυλίδη αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς τους, άλλα και με όπλο την εμπειρία από τις πολλές παραστάσεις αγώνων υψηλής κρισιμότητας, πέτυχαν το απόλυτο κατακτώντας πανάξια την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για να συμβεί αυτό, ο Θρύλος χρειάστηκε να νικήσει κατά σειρά τις Λιλ (19-3),Ντουναϊσβάρος (8-7) και Ουτρέχτης (6-5).

Πρώτη θέση, η οποία χαρίζει στις πρωταθλήτριες Ελλάδας το προνόμιο να διεκδικήσουν από θέση ισχύος το εισιτήριο της πρόκρισης για το Final-4 ! Με φόντο την άμεση επιστροφή στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο!

Το Redaroume.gr με τρία πανέμορφα videos  σας ξετυλίγει το κουβάρι των τριών νικηφόρων αναμετρήσεων του Ολυμπιακού κόντρα σε Λιλ, Ντουναίσβάρος και Ουτρέχτη.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button