ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος ο Θρύλος να γράψει ιστορία εις διπλούν!

Στην μάχη δύο ευρωπαϊκών τροπαίων Challenge Cup ρίχνονται την Μεγάλη Τετάρτη (4/4) οι ομάδες βόλεϊ Ανδρών και παρουσιάζονται πανέτοιμες να γράψουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου στον πλανήτη.

 

Η Μεγάλη Τετάρτη του ελληνικού βόλεϊ για τον Αυτοκράτορα Ολυμπιακό φτάνει!

Ο ενδοξότερος και μεγαλύτερος πολυαθλητικός συλλογος της χώρας μπορί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι την ίδια ημέρα δύο ομάδες του στο βόλεϊ Ανδρες και Γυναίκες θα ριζχτούν στην μάχη τω τελικών του Challenge Cup απέναντι σε Ραβέννα και Μπούρσασπορ αντίστοιχα

Τη στιγμή όπου κάποιοι … τολμούν και πιάνουν στο στόμα τους τον Ολυμπιακό, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού δείχνει τον δρόμο σηκώνοντας ψηλότερα από κάθε άλλον την ελληνική σημαία, αναδεικνύοντας το μεγαλείο του!

Θέλει να πάρει ρεβάνς για το 1992

Ξεκινώντας από τους Άνδρες, το συγκρότημα του Φερνάντο Μπενίτεθ, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, του πρώτου τους φετινού τροπαίου, καλούνται να διεκδικήσουν την τρίτη ευρωπαϊκή Κούπα στην ιστορία του τμήματος κόντρα στην Ραβέννα.

Η ιταλική ομάδα σαφώς και ξυπνάει μνήμες από το μακρινό 1992, όταν στο Final-4 του τότε Κυπέλλου Πρωταθλητριών είχε κερδίσει με 3-0 τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ, έχοντας στην σύνθεσή της στους εκπληκτικούς Αμερικανούς Κίραλι και Τίμονς.

Από τότε όμως έχουν αλλάξει πάρα πολλά.
Ο φετινός Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για τα πάντα και σαφέστατα πηγαίνει στην Ιταλία με ξεκάθαρος τόχο να πετύχει το πρώτο σπουδαίο βήμα για την κατάκτηης του τρίτου ευρωπάικού Κυπέλλου μετά από εκείνα των 1996 και 2005 τα οποία είχε πανηγυρίσιε στο ΣΕΦ απέναντι σε Μπάγερ Βούπερταλ (3-2) και Νεσελάντε (3-0) αντίστοιχα.
Με την γλυκιά προσδοκία ότι οι παίκτες του Φερνάντο Μπενίτεθ θα πανηγυρίσουν στην ρεβάνς της 11ης Απριλίου την κατάκτηση του τροπαίου στο γουρλίδικο «παλατάκι» του Φαλήρου

Να «απαντήσει» με το ίδιο νόμισμα!

Όσον αφορά τις Γυναίκες, το εκπληκτικό σύνολο του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς επανέλαβε την περυσινή ξέφρενη πορεία μέχρι τον τελικό του Challenge Cup

Η μοίρα έφερε ξανά αντιμέτωπες των «ερυθρόλευκων» στον τελικό την Μπούρσασπορ και μάλιστα με την ίδια σειρά αγώνω με τους αντίστοιχους περυσινούς τελικούς.

Τα κορίτσια του Θρύλου, τα οποία πριν από λίγες εβδομάδες  κατέκτησαν το όγδοο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας, διψούν για την νίκη στον πρώτο τελικό του «Μελίνα Μερκούρη» (4/4 -18;30) , ώστε να αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του «παρθενικού» ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του τμήματος.

Με βάση τα όσα έχουν δείξει φέτος οι ερυθρόλευκες» φέρονται πολύ πιο υποψιασμένες, με περισσότερη εμπειρία και κυρίω με φλόγα νικητή!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button