ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος ο Θρύλος για το πρώτο άλμα

Αποφασισμένος να ανοίξει το σκορ στις αναμετρήσεις με την Ζαλγκίρις Κάουνας ο Ολυμπαικός φιλοξενεί τους Λιθουανούς στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ (21:15, NS2).

Η ώρα των σπουδαίων αναμετρήσεων , των αγώνων της μίας «ανάσας» πριν το Final-4 έφτασε για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στην μάχη των πλέι – οφ φιλοξενώντας την Ζαλγκίρις Κάουνας το βράδυ της Τετάρτης (21:15, NS2).

Mε ξεκάθαρη επιδίωξη να εκμεταλλευτούν ως κόρη οφθαλμού το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας, που κέρδισαν με τόσο κόπο καθ’ όλη τη διάρκεια του «μαραθωνίου» 30 αγωνιστικών της πρώτης φάσης της κανονικής περιόδου

Ο Θρύλος συναντά την μοναδική ομάδα την οποία δεν κατάφερε να κερδίσει στην διάρκεια της κανονικής σεζόν. Όμως αυτά τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Έχουν διαφορετική ψυχολογία, χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση, διαχείριση.

Πλέον, το λάθος απαγορεύεται και οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν συνειδητοποιήσει

ότι μπροστά τους υπάρχει μόνο η επιτυχία. Μπροστά στο ένθερμο κοινό τους, που αναμένεται να δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα μπορεί να υπολογίζει βάσιμα στους Γιώργο Πρίντεζη, Κιμ Τιλί και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Οι δύο διεθνείς φόργουορντ έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθούν την παραμικρή ενόχληση και φώναξαν ετοιμοπόλεμοι.
Όσον αφορά τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο Λετονός γκαρντ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των επαφών και επιλέχθηκε στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι αισθάνεται ανέτοιμος.

Από εκεί κι έπειτα ο Γιάννςη Σφαιρόπουλος έχει ζητήσει από τους παίκτρες να μπουν με το .. μαχαίρι στα δόντια. Να επιβάλλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά και να πιέσουν τους πολύ ικανούς περιφερειακούς της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μην επιτρέποντάς τους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Εφόσον, ακολουθηθεί πιστά το πλάνο, ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει το 1-0 και να θέει τα θεμέλια πρόκρισης για το Final-4 του Βελιγραδίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button