ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος ο Θρύλος για τον ημιτελικό με ΑΟ Θήρας!

Την πρόκρισή της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικεί η νταμπλούχος ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στον οιικοδεσπότη ΑΟ Θήρας (18:00, ΕΡΤ-3). Με φόντο το όγδοο σερί Κύπελλο.

 

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό του Final 4 που διεξάγεται στη Σαντορίνη, θα παραταχθεί η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό με τον Α.Ο. Θήρας, την Παρασκευή (02/03) στις 18:00 (ΕΡΤ 3) στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ. Οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Πέμπτης (01/03) την προετοιμασία τους για την αυλαία της διοργάνωσης όπου θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου για 8η διαδοχική χρονιά.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση στους «4» του Challenge Cup διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός που δεν έχει χάσει σετ στις εγχώριες διοργανώσεις, θέλει την Παρασκευή το απόγευμα να σφραγίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (20:00, ΕΡΤ 3) όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ηλυσιακός-Πανναξιακός.

Αγωνιστικά προβλήματα με εξαίρεση την δεδομένη απουσία της Κατερίνας Ζακχαίου δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο το οποίο υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button