ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος ο Θρύλος για νίκη πλεονεκτήματος!

Με πίστη για την νίκη που θα του «κλειδώνει» θέση στην πρώτη τετράδα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (21:00, NS2).

Το εκπληκτικό νικηφόρο του σερί στην Ευρωλίγκα θα επιδιώξει να διευρύνει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την 26η αγωνιστική (21:00, NS2)

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται μπροστά στο ένθερμο κοινό τους να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις, βάζοντας τις βάσεις για την κατάληψη μιας θέσης στην προνομιούχο τετράδα, η οποία παρέχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρα, ενόψει των επερχόμενων προημιτελικών . Στον δρόμο προς το Final-4 του Βελιγραδίου.

Γη επιβολή του φρενήρη ρυθμού, η πιεστική άμυνα, αλλά και οι όμορφες συνεργασίες αποτελούν την βάση πάνω στην οποία θα οικοδομηθεί η 19η νίκη του Θρύλου στην φετινή Ευρωλίγκα.

Προβλήματα έχουν και οι δύο, ο μεν Ολυμπιακός τον Κώστα Παπανικολάου η δε Μπαρτσελόνα τους Βεζένκοφ, Σεραφέν, Χάνγκα και Σάνερς ωστόσο μιλάμε για ένα… παραδοσιακό ντέρμπι στην Ευρωλίγκα με το γόητρο εκτός φυσικά του υψηλού κινήτρου να παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένο.

Μπροστά στο ένθερμο κοινό του ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα να εκμεταλλευτεί την πύρινη έδρα του και να βελτιώσει το εξαιρετικό του ρεκόρ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button