ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος να τινάξει την …μπάνκα με Σιρίγκου ο Θρύλος! (Videos)

ImageHandler2

Ο διεθνής 29χρονος Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί βρίσκεται στο μεταγραφικό κάδρο του Ολυμπιακού ως υποψήφιου διαδόχου του Ρομπέρτο.«Κλειδί» το γεγονός ότι το 2017 μένει ελεύθερος.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Σαλβατότε Σιρίγκου φέρεται αποφασισμένος να κάνει ο Ολυμπιακός!

Τη στιγμή, όπου ο Ρομπέρτο βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι για τον επαναπατρισμό του για λογαριασμό της Εσπανιόλ,μετάαπό τρία χρόνια ανεκτίμητης προσφοράς στον Θρύλο, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν όλες τις δυνατές αξιόλογες περιπτώσεις έμπειρων και ποιοτικών τερματοφυλάκων!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μία από αυτές είναι ο 29χρονος Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο διεθνής Ιταλός πορτιέρο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ελάχιστα (σ.σ. συνολικά μέτρησε 12 μόλις συμμετοχές) βλέποντα ςτην …πλάτη του Κέβιν Τραπ, αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση!

Το γεγονός μάλιστα, ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη έτους με τους πρωταθλητές Γαλλίας καθιστά ακόμη πιο βατή την υπόθεσή του, δεδομένου ότι η διοίκηση των πρωτευουσιάνων αναμένεται να παρουσιαστεί πιο διαπραγματεύσιμη σε ενδεχόμενη μεταγραφή του!

Εμείς να θυμίσουμε ότι την κορυφαία του χρονιά ο Σιρίγκου την είχε πραγματοποιήσει τη περίοδο 2013-14, σεζόν όπου ο Ολυμπιακός είχε τεθεί αντιμέτωπος με τους πρωταθλητές Γαλλίας στην φάση των ομίλων του Champions League, στην πορεία του, μέχρι την πρόκρισή του στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, ο Σιρίγκου ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της Παρί στα δύο παιχνίδια, που είχε δώσει η γαλλική ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα σ’ εκείνο του Γ. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα των ομίλων, που είχε βρει την Παρί να κερδίζει με 1-4.

Ας απολαύσουμε ορισμένα videos από τις καλύτερες στιγμές του Σαλαβατόρε Σιρίγκου

https://youtu.be/QpNvQNsPw5U

Σχετικά Άρθρα

Back to top button