ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος να ξαναγράψει ιστορία!

Αποφασισμένος ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για πρόκριση επί της Σουργκούτ, ώστε να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τον τελικό του Challenge Cup (21/3, 19:00, OTESport7).

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού!

Έπειτα από τον τεράστιο θριάμβο στη Σιβηρία επί της Σουργκούτ με 3-0, με τον οποίο αύξησε σημαντικά τις πιθανότητές του για πρόκριση, ο Θρύλος φιλοξενεί την ρωσική ομάδα στο «Μελίνα Μερκούρη» το απόγευμα της Τετάρτης,.

Με φόντο το εισιτήριο που οδηγεί τον τελικό του Challenge Cup. Μία ενδεχόμενη πρόκριση η οποία θα φέρι τον Αυτοκράτορα ξανά σε τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά έπειτα από διάστημα 13 ετών και συγκεκριμένα ξανά από το 2005, όταν και είχε κατακτήσει το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του (σ.σ. το TOP TEAMS CUP), επικρατώντας της Ολλανδικής Νεσελάντε με 3-0 στο ΣΕΦ

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

*Στην αναμέτρηση με τη Σουργκούτ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button