ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για πρωτιά ο Θρύλος!


Πανέτοιμος για την νίκη επί της Ζόλνοκ, που θα του χαρίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλό του ο Ολυμπιακός (17:30 – NS4).

 

 

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη για την καθοριστική αναμέτρηση με την Ζόλνοκ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Ουγγρική ομάδα την Τετάρτη στις 17:30 στο Παπαστράτειο (Novasports4HD) στον αγώνα που θα κριθεί η πρώτη θέση του Α’ Ομίλου, η οποία οδηγεί απευθείας στον ημιτελικό του Final Six της Βουδαπέστης.

O Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει από τις 28 Φεβρουαρίου την πρόκριση στην τελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, χάρη τη νίκη με 10-8 επί της Σπαντάου στον Πειραιά και θέλει να διευρύνει την αήττητη πορεία του, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τον ημιτελικό για δεύτερη διαδοχική χρονιά.  Η πορεία των Πειραιωτών στον όμιλο ολοκληρώνεται στις 26 Απριλίου με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπρέσια.

Στην αναμέτρηση με την Ζόλνοκ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου, για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button