ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για νέα υπέρβαση!

Αποφασισμένος να ξαναγράψει ιστορία στο γήπεδο όπου το 2012 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με ονειρικό τρόπο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του Final-4 της Πόλης (18:30 – NS1- ΕΡΤ2).

 

Mε την … αύρα του πιο μάγκικου Ευρωπαϊκού της ιστορίας να είναι ακόμη αποτυπωμένη στα αποδυτήρια του «Σινάν Ερντέμ», ο Ολυμπιακός ρίχνεταις την μάχη του Final-4  της Πόλης αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18:30, NS1- ΕΡΤ-2)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφου στον … τοπο του εγκλήματος που άφησαν άφωνη την Ευρώπη στις 13 Μαίου του 2012 όταν κι υπέγραψαν την πιο μυθική ανατροπή στην ιστορία σε τελικό του Final-4 πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του δεύτερου από τα τρία συνολικά ευρωπαϊκών τροπαίων στην ιστορία τους!

Σ’ ένα απίστευτο remake  εκείνου του τελικού, όπως φυσικά και τον … άλλων δύο ημιτελικών που ακολούθησαν σε Λονδίνο και Μαδρίτη, που επίσης βρήκαν θριαμβευτή το Θρύλο με 69-52 και 70-68 αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να κοιτάξει κατάματα τον σπουδαίο του αντίπαλο, να επιβάλλει στο παρκέ τους δικούς του νόμους και με «όπλα» την πολύ πιεστική του άμυνα, τη ενέργεια, το πάθος την φλόγα για επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να αποδώσουν πολύ αποδοτική περιφερειακή άμυνα στους Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς από τα χέρια των οποίων περνάει σε πολύ μεγάλο ποσοστό το παιχνίδι της ΤΣΣΚ Μόσχας και από εκεί και πέρα να προσέξουν πάρα πολύ την εναέρια κυκλοφορία!

Εφόσον ελέγξουν τον ρυθμό και μείνουν μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση της νίκης τα … φαντάσματα του … παρελθόντος θα πνίγουν όλο και περισσότερο την αντίπαλη πλευρά…

Θρύλε, μπορείς!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button