ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για θρίαμβο στο ντέρμπι κορυφής!

Με φόρα από την πρόκρισή του επί της Οσμανλισπόρ κι αοφασισμένος για νίκη –τίτλου επί του Πανιωνίου θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός (19:30 – NS1).

 

Πανέτοιμος και με την ψυχολογία στα ύψη από την επική πρόκριση στους «16» του Europa League σε βάρος της Οσμανλισπορ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανιώνιο (19:30 – NS1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ρίχνονται στην μάχη του ντέμρπι κορυφής απέναντι στην φορμαρσμένη ομάδα της Νέας Σμύρνης με στόχο να φτάσουν σε μία επιβλητική νίκη, που θα τους δώσει τη δυαντότητα ουσιαστικά να αγκαλιάσουν τον έβδομο διαδοχικό τους τίτλο από τον Φεβρουάριο και να το γιορτάσουν μπροστά στο ένθερμο κοινό τους!

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες στην Super League μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και να αποκαταστήσουν την τάξη…

Σε αυτή την προσπάθεια αναμένεται να ηγηθεί ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος επέστρεψε στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο, ενώ στα αξιοσημείωτα περνάει ακι το γεγονός της πολύ πιθανής πρώτης «κόντρας» του Καρίμ Ανσαριφάρντ απέναντι στην μέχρι πρότινος ομάδα του.

Αντίθετα, εκτός μάχης έχουν τεθεί ο κλινήρης Παναγιώτης Ρέτσος ο «λαβωμένος» Αντρέ Μάρτινς και  ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Την αποστολή του Θρύλου απαρτίζουν οι εξής: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Καμπιάσο, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button