Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για «διπλό» τετράδας!

123123

Τα ρέστα του για θρίαμβο επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας θα επιδιώξει να παίξει ο Ολυμπιακός (20:00, ΕΡΤ-1).

 

Αποφασισμένος για νίκη που θα τον βάλει σε ράγες κατάκτησης μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κάουνας την Ζαλγκίρις για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (20:00, ΕΡΤ-1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδα, με την ψυχολογία στα ύψη από τις συνεχόμενες νίκες τους επί των Νταρουσάφακα (71-77) και Ούνικς Καζάν (88-59), οι οποίες συνοδεύτηκαν με εξαιρειτκές εμφανίσεις, θα αντιμετωπίζουν την ομάδα της Λιθουανίας έχοντας ξεκάθαρο στόχο να πετύχουν την τέταρτη εκτός έδρας νίκη τους στην φετινή Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος που θα στερηθεί ως το τέλος της φετινής περιόδου τις υπηρεσίες του Ντάνιελ Χάκετ, θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Πρίντεζη. Ο διεθνής φόργουορντ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πόντους στην μέση και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν το αποψινό τζάμπολ.

Όσον αφορά την τακτική, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης. Με «όπλο» την πιεστική τους άμυνα, θα επιδιώξουν να … πνίξουν τον αντίπαλο και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για εύκολα καλάθια στο φαστ μπρέικ. Εφόσον δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση, έχουν όλα τα φόντα να αποδράσουν από την έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας με το ροζ φύλλο στις αποσκευές τους…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button