ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έτοιμοι όταν πρέπει»

fc32c98fb40a93f311505c4ed102cf57_109888

Ξεκάθαρος παρουσιάστηκε ο Φλάβιο Γκουλινέλι, τονίζοντας ότι η Κυπελλούχος ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα εμφανιστεί έτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

 

Με προορισμό την Κύπρο αναχωρεί την Πέμπτη (22/9) το πρωί η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής της στο «Cyprus International Volleyball Tournament».

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Φλάβιο Γκουλινέλι με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου παρουσιάστηκε κατηγορηματικός τονίζοντας ότι ο Θρύλος θα παρουσιαστεί πανέτοιμος με την έναρξη των φετινών επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων:

«Αυτό το Τουρνουά, είναι η πρώτη ευκαιρία για εμάς να βρεθούμε ως ομάδα στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής δουλεύουμε αρκετά σε θέματα φυσικής κατάστασης και δύναμης. Από πλευράς τακτικής έως τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αρκετά πράγματα, αλλά αυτό το Τουρνουά στην Κύπρο θα είναι το πρώτο τεστ από αυτή την οπτική.

Ακόμα δεν είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις αλλά ελπίζω ότι σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί για να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Δεν είναι δύσκολο αλλά δεν είναι και εύκολο να δουλεύεις με αυτό τον τρόπο. Ωστόσο είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύουμε και έχουμε την ευκαιρία για θετικά αποτελέσματα στην Κύπρο.

Πιστεύω ότι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, στο League Cup και την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, θα είμαστε έτοιμοι. Ωστόσο, σίγουρα θα χρειαστούμε σίγουρα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button