ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν»

Στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον ΑΟ Θήρας στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Την απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στην απόλυτη κατάσταση ετοιμότητας των παικτριών του

«Με βάση την εικόνα που έχουμε δείξει στα φιλικά και στην περίοδο της προετοιμασίας, είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Οι υποχρεώσεις μας ξεκινάνε εκτός έδρας με την ομάδα της Σαντορίνης και θέλουμε μια δυναμική εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι όσον αφορά την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Στην Ευρώπη θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή πολύ καλή μας πορεία και να διεκδικήσουμε και πάλι τον ευρωπαϊκό τίτλο».

Χριστοδούλου: «Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο»

Η αρχηγός του Θρύλου Στέλλα Χριστοδούλου εξέφρασε την άποψωη ότι η ίδια και οι συμπαίκτριές της βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο

«Νομίζω ότι είμαστε έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία με δυνατά φιλικά εκτός Ελλάδας στο Τουρνουά που λάβαμε μέρος και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Από κει και πέρα θα δούμε τις δυνάμεις κόντρα στη Σαντορίνη. Πιστεύω ότι αν ομάδα παίξει καλό βόλεϊ με βάση αυτά που έχουμε δουλέψει μέχρι στιγμής στην προπόνηση, θα πάρει τη νίκη. Η ομάδα φέτος βελτιωθεί αρκετά. Οι αθλήτριες που έχουν έρθει έχουν ανεβάσει το επίπεδο, σίγουρα και όσες ήταν πέρσι πρόσφεραν πάρα πολλά όμως και οι προσθήκες που έγιναν είναι πάρα πολύ καλές. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε όλες σε οποιαδήποτε συνθήκη και οποιοδήποτε παιχνίδι. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και φέτος».

Κονόμη: «Κεκτημένα και ευρωπαϊκό τελικό»

Στην ανάγκη να διευρύνει ο Ολυμπακός το σερί του στις κατακτήσεις τροπαίων αλλά και να φτάσει σε έννα ακόμη ευρωπαϊκό τελικό εστίασε η Αρέτα Κονόμη:

: «Ο φετινός στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, να φτάσουμε στον ευρωπαϊκό τελικό ξανά και γιατί όχι, να το πάρουμε, είναι μια επιθυμία όλων. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε υγεία. Από κει και πέρα είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχουμε νέες προσθήκες και δουλέψαμε αρκετά στην περίοδο της προετοιμασίας και στα φιλικά και στις προπονήσεις. Αν έχουμε υγεία πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Σίγουρα είμαστε πιο δυνατές, οι κοπέλες που έχουν έρθει είναι έμπειρες και έχουν ταιριάξει με το κλίμα στην ομάδα. Νομίζω ότι αυτό θα φανεί στο γήπεδο».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button