ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έτοιμη και συγκεντρωμένη η ομάδα»


Στον υψηλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας του Ολυμπιακού ενόψει του Final-8 της Γένοβα στάθηκε ο Πάουλο Ομπράντοβιτς.

 

 

Με προορισμό τη Γένοβα, ενόψει της συμμετοχής στο Final 8 θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (7/6, 17:00) την Σπαντάου, με στόχο την πρόκριση στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς ενόψει της τρίτης διαδοχικής παρουσίας του Θρύλου, στην τελική φάση του Champions League, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Έχουμε την δυνατότητα και την ευκαιρία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλο το χρόνο παίξαμε καλά και ήμασταν πρώτοι στον όμιλο. Μπορεί κάποιος να πει πως έχουμε έναν πιο εύκολο αντίπαλο στον προημιτελικό. Δεν το λέω εγώ γιατί πιστεύω πως όποιος είναι στο final 8 είναι επικίνδυνος και ικανός για την κούπα. Το καλό για εμάς είναι πως δεν έχουμε προβλήματα και πάμε όλοι υγιείς στη Γένοβα. Η ομάδα είναι έτοιμη και απόλυτα συγκεντρωμένη. Εμείς πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Είμαστε το φαβορί. Πρέπει να σκεφτούμε όμως μόνο τη Σπαντάου και να πάμε αγώνα με αγώνα. Εάν χάσεις ένα ματς δεν έχεις άλλη ευκαιρία στο final 8» τόνισε ο Κροάτης περιφερειακός του Ολυμπιακού, που συνέχισε λέγοντας «θυμάμαι τον κόσμο του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη στο final 6 πριν από δυο χρόνια. Θα έρθουν να μας δουν. Θέλω να παίξουμε καλά και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button