ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμες να γράψουν ιστορία!

Με ιερό πάθος για την πρόκριση στον τελικό του Final-4  η ομάδα πόλο γυναικών αντιμετωπίζει τη πανίσχυρη Σαμπαντέλ (19:30 – NS1).

 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τη ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Final-4 του Κίρισι (προηγείται χρονικά στις 18:00 το ζευγάρι Κίρισι – Ματαρό) της Παρασκευής (28/4, 19:30, Νοvasports 1HD) σε μία αναμέτρηση η οποία κόβει την … ανάσα του ευρωπαϊκού πόλο!

Κι αυτό γιατί, κοντράρονται οι δυο oμάδες κατακτούν… εναλλάξ τα τρία τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα Ευρώπης. Ο πρώην κάτοχος, Ολυμπιακός και η νυν Σαμπαντέλ, στην επανάληψη του αλησμόνητου τελικού τις 25 Απριλίου 2015 στο Παπαστράτειο. Τότε που ο Θρύλος επικράτησε της Ισπανικής ομάδας με 10-9 και στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης, υποχρεώνοντας την, τότε κάτοχο του τίτλου, στην πρώτη της ήττα μετά από τρία χρόνια!

Ο Θρύλος που για άλλη μια χρονιά είναι παρών στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο, θέλει να πραγματοποιήσει έναν ακόμα θρίαμβο κόντρα στην πανίσχυρη Σαμπαντέλ και να προκριθεί στον ευρωπαϊκό τελικό που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 18:00 (Νοvasports 4HD).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button