ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Ντζούντζακ!» (Videos)

194716_dzsudzsak_balazs

Φουντώνουν τα σενάρια στην Τουρκία περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον διεθνή Ούγγρο επιθετικό της Μπούρσασπορ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Προ των πυλών του Ολυμπιακού φαίνεται πλέον να βρίσκεται ο Μπάλαζ Ντζούντζκ

Τουρκικά Μέσα ενημέρωσης με αναφορές τους θεωρούν δεδομένη την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς Ούγγρου επιθετικού της Μπούρσασπορ από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, όπως τονίζεται με κατηγορηματικό τρόπο, ο παίκτης ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του με προορισμό τον Πειραιά, αφού η συμφωνία με τη πλευρά του 30χρονου άσπου  είναι δεδομένη και μέχρι τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί και αυτή με την ομάδα του, τη Μπούρσασπορ.

Μετά τις δηλώσεις του ατζέντη του Ντζούντζακ  Γιόζεφ Βοροσμπαράνι, που είχε κάνει λόγο για συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με το πελάτη του, ακολούθησαν ο δηλώσεις του Προέδρου της

Μπούρσασπορ, Αλί Αΐ, ο οποίος από τη πλευρά του έδωσε χρονικά περιθώρια εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής Ουγγαρίας στους πρωταθλητές Ελλάδας

Ο Ντζούντζακ, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ουγγαρίας στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας πέρυσι σε 23 ματς με τη Μπούρσασπορ πέτυχε 3 γκολ.

Ο Ντζούντζακ έχει γεννηθεί στις 23 Δεκεμβρίου 1986 στο Ντέμπρετσεν. Είναι ακραίος και προηγούμενες ομάδες του οι Ντέμπρετσεν, Αϊντχόφεν, Άνζι, Ντιναμό Μόσχας, ενώ από το 2015 παίζει στην ομάδα της Προύσας.

Σε συνολικά 355 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 85 γκολ και 102 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την Ουγγαρία, έχοντας 20 γκολ σε 82 ματς.

Ας  απολαύσουμε στα παρακάτω videos ορισμένα από τα κατορθώματα του Μπάλαζ Ντζούντζακ

https://youtu.be/D-ujKwfloA0

 

https://youtu.be/kIuUTpCmVzw

https://youtu.be/OwVb4cpGqC4

https://youtu.be/GT-T9YFET5o

Σχετικά Άρθρα

Back to top button