ΜΠΑΣΚΕΤ

«Έρχεται μία απαιτητική εβδομάδα»

Στην κρισιμότητα των επερχόμενων αναμετρήσεων με Ερυθρό Αστέρα και Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του μετά την ήττα – σοκ από την Γαλατασαράι, αλλά και γενικότερα στον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, εστίας εο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού επιβράβευσε τους παίκτες του για την εν γένει εικόνα τους, τονίζοντας την αξία που έχει αποκτήσει για τους «ερυθρόλευκους» να τερματίσουν πρώτοι στην κανονική περίοδο της Α1, ενώ αναφέρθηκε και στην απαιτητική συνέχεια που περιμένει τους πρωταθλητές στην Ευρωλίγκα

«Ήταν ένα καλό ματς, παλέψαμε και κάναμε μία καλή προσπάθεια. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το ματς, πέσαμε λίγο στην δεύτερη περίοδο, αλλά ήμασταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε καλή αντίδραση ύστερα από μία κακή ήττα, όπως εκείνη από την Γαλατάσαραϊ.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και η κανονική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Μένουν 4 ακόμη ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι ώστε να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας έως το τέλος των playoffs.

 

Έρχεται μία απαιτητική εβδομάδα στην Ευρώπη με δύο δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάζουμε πρώτα τον Ερυθρό Αστέρα και μετά την Ρεάλ. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και στα δύο αυτά ματς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button