ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έρχεται Ελλάδα ο Γκουλινέλι

gkoulineli

Στη χώρα μας αναμένεται να φτάσει την Τετάρτη ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού, ώστε να πάρει μια πρώτη γεύση από τα σόσα διαδραματίζονται στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου, Φλάβιο Γκουλινέλι. Επίσης, την Τετάρτη αναμένεται και η άφιξη του Σλοβένου, Ράντοβαν Γκάσιτς, ο οποίος θα είναι ο βοηθός του Γκουλινέλι.

Ο Ιταλός προπονητής θα έχει μια πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και με μερικούς από τους αθλητές του Ολυμπιακού, οι οποίοι προπονούνται καθημερινά στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Ο λόγος για τους Κοκκινάκη, Σουλτανόπουλο, Στεφάνου και Γκούζντα.

Παράλληλα, ο Φλάβιο Γκουλινέλι θα συνομιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο Ιταλός θα μείνει στην Αθήνα για περίπου δύο ημέρες, καθώς την Παρασκευή θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο World League. Κατά την παραμονή του στη συμπρωτεύουσα θα έχει συνάντηση με τους παίκτες του Θρύλου που αγωνίζονται στην «γαλανόλευκη». Πρόκειται για τους Ντίμα Φιλίποφ, Κώστα Στιβαχτή και Ανδρέα Φράγκο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button