ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξτρα παίκτης ο κόσμος!

Ο πύρινος λαός του Θρύλου θα δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ρέντη και θα δώσει ώθηση στην επτά φορές Κυπελλούχο ομάδα βόλεϊ γυναικών να φτάσει στην πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup απέναντι στην Αστερίξ.

 

Πανέτοιμη να γράψει ιστορία και να προκριθεί στα ημιτελικά του Challenge Cup για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού της Τετάρτης απέναντι στην Αστερίξ.

Οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, που απορρέει από την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει τεράστια άλματα προόδου εκτοξεύοντας στα ύψη την δυναμική του Ολυμπιακού και σε αυτό το άθλημα και χρειάζονται όσο τίποτε άλλο την στήριξη του συγκλονιστικού κόσμου!

Η εκπληκτική ομάδα βόλεϊ γυναικών, η οποία στην μέχρι τώρα ευρωπαϊκή της πορεία έχει να επιδείξει πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (απέκλεισε με δύο νίκες 3-0 και 0-3 την περυσινή κάτοχο του Challenge Cup CSM Βουκουρεστίου, επίσης με δύο νίκες την Τσανάκαλε με 2-3 και 3-2 αντίστοιχα, αλλά και την Αστερίξ με 2-3 επί βελγικού εδάφους στον πρώτο προημιτελικό) χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ στον επαναληπτικό της Τετάρτης!

Με τον απίστευτο λαό του Θρύλου να γεμίζει κάθε γωνιά του «Μελίνα Μερκούρη» θα αυξηθούν σε συντριπτικό βαθμό οι πιθανότητες πρόκρισης! Διότι ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει όσο κανένα άλλος να στέκεται στο πλευρό της ομάδας που λατρεύει! Ειδικά στα δύσκολα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button