ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα τριήμερο που προϊδεάζει για… χρωστούμενα

Τα κορίτσια του πόλο έκαναν το καθήκον τους το τριήμερο που πέρασε και πραγματικά είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά. Κάποιος που απλά γνωρίζει τα… βασικά από πόλο θα έλεγε πως εφόσον μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα ήταν σχετικά εύκολο να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της. Λάθος μεγάλο. Πρόκειται για ένα πολύ σπουδάιο κατόρθωμα το οποίο ήταν προϊόν σοβαρής δουλειάς και προσήλωσης.

Οι όμιλοι δεν έχουν στο πόλο αυτό που λέμε “δυνατές – αδύνατες” και τα σχετικά. Σαφώς θα υπάρχει μία μικρότερης δυναμικότητας αλλά η Μπρέσια και η Ουραλότσκα σε καμία περίπτωση δεν ήταν από κείνες. Απεναντίας το έργο του Ολυμπιακού ήταν πολύ δύσκολο δίχως πολλά επίσημα παιχνίδια για τις πολίστριές του και η βουτιά ήταν κατευθείαν στα βαθιά. Κι όμως, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν όχι με μία, όχι με δύο αλλά με τρεις νίκες. Τρεις ωραιότατες νίκες με καρδιά, με ψυχή και πάνω από όλα με κόπο. Σε αυτό το επίπεδο τίποτα δεν χαρίζεται (ΟΚ χαρίζεται μόνο αν λέγεσαι Κίρισι και διοργανώνεις το Final Four στην έδρα σου).

Η πορεία που διαγράφει το ερυθρόλευκο “θωρηκτό” προϊδεάζει πως κάτι καλό θα συμβεί και φέτος. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός μας χρωστάει κάτι. Διότι πέρσι κάτι του στέρησαν με το έτσι θέλω. Κάτι που το άξιζε ίσως πολύ περισσότερο από ποτέ. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται και τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη το ξέρουν. Το αποδεικνύουν άλλωστε όταν βουτούν στην πισίνα με τα ερυθρόλευκα. Κι εμείς τις εμπιστευόμαστε ότι και φέτος πάνε για κάτι πολύ παραπάνω από μία συμμετοχή σε τελικό!

Θυμηθείτε τα best of του τριήμερου που πέρασε με τα κορίτσια να πετυχαίνουν το απόλυτο:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button