ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ένα βήμα μακριά από τα αστέρια»

Το έναυσμα για πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League έδωσε ο Λεονάρντο Κούτρης μέσω των social media.

 

Ομάδα φτιαγμένη για σπουδαία πράγματα και γεννημένη για παιχνίδια μεγάλης κρισιμότητας απέδειξε ότι είναι ο Ολυμπιακός στον συγκλονιστικό πρώτο αγώνα απέναντι στην Ριέκα για τα πλέι – οφ του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρά το γεογνός ότι δέχθηκαν ένα … «κρύο» γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα στο τελείωμα του πρώτου μέρους, εντούτοις, έδειξαν καρδιά και μετάλλο μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος έφτασαν στην ολική επαναφορά και την νίκη με 2-1 χάρη στα τέρματα των Οτζίτζα Οφόε και Αλεξί Ρομάο.

Μία επιτυχία, ου δίνει τη δυνατότητα στον Θρύλο να αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης με προορισμό τα …αστέρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους και συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει την σπουδαία ανατροπή επί της Ριέκα

Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος μπακ έσπευσε να δώσει το δικό τουσύνθημα για πρόκριση  μέσω των social media ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς, γράφοντας το εξής μήνυμα:

«΄Ενα βήμα μακριά από τα αστέρια».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button