ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένας Γιαννιώτας δεν αρκούσε!

233829

Πολύ καλή απόδοση και στα 90 λεπτά που αγωνίστηκε, είχε ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, αλλά τελικά ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Κοπεγχάγη κι αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πικρό αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League απότην Κοπεγχάγη γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ της ήττας τους στην πρωτεύουσα της Δανίας με 1-0 στην αποψινή ρεβάνς του «ΓΣΠ», μένοντας στο 1-1, που τους στέλνει στους ομίλους του Εuropa League.

Ο Γιαννης Γιαννιώτας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των «κυανοκιτρίνων», είχε πολύ καλή απόδοση, αλλά η θετική παρουσία του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού δεν αρκούσε, ώστε ο ΑΠΟΕΛ να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Οι πρωταθλητές Κύπρου άνοιξαν το σκορ στο 69′ με πλασέ του Σωτηρίου, έπειτα απόεξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μοράες ισοφαρίζοντας το σκορ της εκτός έδρας ήττας τους, ωστόσο μια ολιγωρία της άμυνας και μια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακά τους, έφερε το 1-1 στο 86’, με την Κοπεγχάγη να παίρνει την πρόκριση και την … ρεβάνς του αποκλεισμού της πριν από επτά χρόνια από την πρωταθλήτρια Κύπρου.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Αλεξάνδρου (89’ Ντε Καμάργκο), Μοράις, Βινίσιους, Ορλάντι (75’ Μπρεσάν), Εφραίμ (59’ Βάντερ), Γιαννιώτας, Σωτηρίου.

Κοπεγχάγη: Όλσεν, Άνκερσεν, Ζάνκα, Γιόχανσον, Αουγκούστινσον, Βέρμπιτς (88’ Γκρέγκους), Κβιστ, Ντιλέινι, Φαλκ (46’ Τουτούχ), Σανταντέρ, Κορνίλιους (79’ Πάβλοβιτς)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button