ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έμειναν με το στόμα ανοικτό!

1-2

Εντυπωσιασμένοι από τις ανέσεις που παρέχουν οι εγκαταστάσεις του Ρέντη, παρουσιάστηκαν οι υπεύθυνοι των Σχολών Λαμίας.

Πέντε ομάδες της Σχολής από τη Λαμία ήρθαν στον Ρέντη και είδαν από κοντά τις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα έδωσαν και φιλικές αναμετρήσεις. Όλα τα παιδιά έμειναν με ανοικτό το στόμα από αυτά που αντίκρισαν στο Ρέντη και φυσικά ανυπομονούν να έρθουν ξανά κάποια στιγμή, ώστε να γίνουν ακόμα πιο σοφά και να αποκομίσουν περισσότερες εμπειρίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το olympiacos.org

Μια εκπληκτική ημέρα στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη πέρασαν τα παιδιά της Σχολής Λαμίας.

Πέντε ομάδες της Σχολής της οποίας επικεφαλής είναι ο κ. Θανάσης Σερπάνος ταξίδεψαν με πούλμαν από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας στον Πειραιά και το Ρέντη άνοιξε τις πύλες του για να τις υποδεχτεί.

Δεκάδες παιδιά γεμάτα όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο κατέκλυσαν το «σπίτι» του Ολυμπιακού και έζησαν μια εμπειρία ζωής. Πέντε ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μαζί με όλο το τεχνικό τιμ και τον Διευθυντή κ. Θόδωρο Ελευθεριάδη περίμεναν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Λαμία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε φιλικά παιχνίδια στις ηλικιακές κατηγορίες 2001 έως 2005 με την Ακαδημία να κερδίζει τα περισσότερα αλλά με τις ομάδες της Σχολής Λαμίας να «κλέβουν» τις εντυπώσεις με το υψηλό τους επίπεδο. Ενδεικτικά είναι τα λόγια του προπονητή της Ακαδημίας κ. Τάσου Πάντου: «Αυτό που είδαμε είναι πως η Λαμία έχει μια πολύ οργανωμένη Σχολή με πολύ καλό επίπεδο. Είδαμε αρκετά παιδιά που μας άρεσαν. Αυτά τα φιλικά μ ε την Ακαδημία πιστεύω τους βοήθησαν πολύ. Η είσοδος της Σχολής στο Δίκτυο του Ολυμπιακού θα τις αποφέρει πολλά οφέλη».

Τις δέκα ομάδες (Κ-10 έως Κ-14 για την Ακαδημία και Κ-11 έως Κ-15 για την Σχολή) είδαν και οι σκάουτερ της Ακαδημίας κ. κ Γιώργος Αμανατίδης και Γιώργος Κοκολάκης ενώ όλα τα παιχνίδια παρακολούθησαν οι προπονητές κ. Φώτης Στρακόσια και κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης με τον τελευταίο να επισημαίνει: «Τα παιδιά τα είδαμε και στην επίσκεψη μας στη Σχολή. Υπάρχει ταλέντο, υπάρχει επίπεδο αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους και είναι δύσκολος για όλους. Εύχομαι και ελπίζω να προχωρήσουν πολλά απ’ αυτά τα παιδιά».

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Λαμίας έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο αλλά … έχασαν την μπάλα όταν εισήλθαν στα άδυτα του Προπονητικού Κέντρου! Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος τους είχαμε ετοιμάσει μια super ξενάγηση ! Τα παιδιά εισήλθαν στους χώρους της πρώτης ομάδας και δεν πίστευαν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις! Επισκέφτηκαν το γυμναστήριο όπου είχαν την ευκαιρία ν’ ακούσουν χρήσιμα πράγματα από τον γυμναστή του Ολυμπιακού κ. Χρήστο Μουρίκη αλλά και την πισίνα με την σάουνα, το σαλόνι, το ιατρείο, το εστιατόριο και φυσικά τα αποδυτήρια.

Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά μαζί με τους προπονητές τους πέρασαν μια εκπληκτική ημέρα στο «σπίτι» του Ολυμπιακού την οποία δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Στο χέρι τους είναι να δουλέψουν να εισέλθουν στην Ακαδημία και να ζουν καθημερινά στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button