ΜΠΑΣΚΕΤ

«Έλειψαν ενέργεια και συγκέντρωση»

Στους τομείς που εξώθησαν τον Ολυμπιακό στην ήττα από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

 

Την χειρότερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην Πυλαία γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 78-71

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις ου παραχώρησε, εστίασε στην φυσιολογική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, όπως φυσικά την λλειψη ενέργειας και τους τραυματισμούς που ταλανίζουν την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εορτάζων προπονητής του Ολυμπιακού:

– Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, το ήθελε πιο πολύ το ματς και ήταν καλύτερος. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση και ενέργεια. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και γενικά κάθε φορά που προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι στο γήπεδο δεν πετύχαινε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και ενέργειας».

– Για το πώς εξηγείται η έλλειψη ενέργειας: «Παίξαμε Παρασκευή βράδυ και σήμερα το απόγευμα. Οι συνθήκες προετοιμασίας για αυτόν τον αγώνα δεν είναι ίδιες. Μια ομάδα έχει μια μέρα να προετοιμαστεί και η άλλη δεν είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν είναι το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ το ήθελε πιο πολύ και φάνηκε στο γήπεδο».

– Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει τρεις ήττες σε 11 αγώνες της Α1: «Μπορεί να χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, δεν έχει σημασία. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αν χάθηκε το πλεονέκτημα… ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα».

– Για το αν φταίνε οι διαδοχικοί αγώνες ή οι τραυματισμοί: «Όλα μαζί».

– Για το αν είχε εκνευρισμό η ομάδα του: «Όταν κάτι δεν πάει καλά δεν μπορείς να είσαι ήρεμος όταν δεν σου βγαίνουν οι φάσεις, τα μαρκαρίσματα. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες».

-Για τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ: «Έχει ισχυρό σύνολο, παλεύει όλα τα παιχνίδια και μπράβο του».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button