ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έλαμψαν στο ντεμπούτο τους Ρέτσος και Μανθάτης!

185456

Τις εντυπώσεις κέρδισαν στο ευρωπάικό τους ντεμπούτο οι Παναγιώτης Ρέτσος και Γιώργος Μανθάτης, έχοντας σημαντικό μερίδιο στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αρούκα.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ξεχωριστή θα μείνει η αποψινή συγκλονιστική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρούκα στην μνήμη των Παναγιώτη Ρέτσου και Γιώργου Μανθάτη!

Αμφότεροι οι νεαροί παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας πραγματοποίησαν το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Πάουλο Μπέντο, έχοντας σημαντικό μερίδιο στην δύσκολη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της πορτογαλικής ομάδας.

Κι εάν στο πρώτο ματς επί πορτογαλικού εδάφους, ο Θανάσης Ανδρούτσος ήταν εκείνος, που κατέγραψε την παρθενική του ευρωπαϊκή συμμετοχή για τους Πειραιώτες, στην ρεβάνς της Πέμπτης (25/8) ήταν η σειρά των δύο έτερων παικτών που προέρχονται από την εκπληκτική ομάδα Νέων, να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους και να λάμψουν με την εμφάνισή τους, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς των πωταθλητών Ελλάδας.

Ο μεν Ρέτσος, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού, κάλυψε με ιδιαίτερη επιτυχία τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία «καταπίνοντας» τους αντιπάλους τυου!

Όσον αφορά τον Μανθάτη, ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός πέρασε στην παράταση και με την φρεσκάδα ακι την ταχύτητά του προσέδωσε ποιότητα κιεπέτρεψε στον  Ολυμπιακό να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απλώσει το παιχνίδι του από τις πτέρυγες.

Αν μη τι άλλο, πρόκειτια γι απάικτες που αναδεικνύουν σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια τη ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Θρύλου!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button